2020-08-27

MUZIKOS SALĖ 2021

Prieš oficialios registracijos į Muzikos salę 2021 startą, norime Jus supažindinti su šio renginio organizavimo pokyčiais:

  • Siekiant užtikrinti maksimalų saugumą renginio metu, keičiamas Muzikos salės ekspozicijų išdėstymas: praplatinti praėjimo takai, suformuotos papildomos lankytojų judėjimo kryptys salėse, palikti laisvi koridoriai ir salių fojė, suformuoti tarpai tarp stendų. 
  • Taip pat atsiranda nauji reikalavimai Mugės dalyviams: minimalus užsakomas plotas turės būti ne mažesnis nei 6 kv.m., nes stenduose dirbantis personalas turės laikytis saugaus, t.y. 2 metrų atstumo reikalavimo,rekomenduosime nuolatos dezinfekuoti stendo paviršius, atsiskaitymams naudoti elektronines ar bekontaktes priemones, atsisakyti skrajučių ar kitos informacinės medžiagos dalijimo, nerengti vaišių. Artėjant renginiui suteiksime ir daugiau informacijos atsižvelgdami į tuo metu būsiančią situaciją šalyje.
  • Dėl papildomai suplanuotų praėjimo takų, užtikrinančių laisvesnį lankytojų judėjimą, mažėja ekspozicinis plotas salėse. Todėl, registruodami dalyvius į ateinančią Mugę, turėsime taikyti griežtesnius atrankos kriterijus, taip pat apriboti ir maksimalų stendų plotą iki 10 kv.m. Primename, kad pagal Dalyvavimo Mugėje sąlygas, parodinio ploto vietą salėje ir stendo formą nurodys Muzikos salės organizatorius.

Tuo pačiu informuojame, kad „Litexpo“ rūpinsis papildomomis saugumo priemonėmis – bendrų patalpų vėdinimu, valymu, bendro naudojimo paviršių dezinfekcija, lankytojų srauto reguliavimu ir pan.

Prieš pradėdami registraciją į Muzikos salę 2021, maloniai kviečiame užpildyti anketą ir atsakyti į klausimą, ar dalyvausite ateinančioje Mugėje. Anketą prašome pildyti ČIA.

Atsakymus prašome pateikti iki rugsėjo 3 d. 

Dalyvių registracija į Muzikos salę 2021 startuos kaip įprasta, rugsėjo pabaigoje. Apie tai informuosime Jus atskiru laišku.

Muzikos salė Tarptautinėje Vilniaus knygų mugėje vyks 2021 m. vasario 25 -28 d. Lietuvos parodų ir kongresų centre Litexpo.